JUHONG-CO. VAN HARDWAREproducten, LTD

Wij zijn etc. een professionele fabrikant van riemgesp, de toebehoren van de zakhardware, de ring van metaalkeychain&key, beurskader.

Thuis

Juhong Hardware Products Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Gespen van de schoenriem  voor verkoop
Van goede kwaliteit De Gespen van de schoenriem  voor verkoop
Ik ben zeer tevreden met de verwerving, hoewel ik niet aan uw bedrijfinspectie, maar werkelijk goede kwaliteit ben geweest.

—— Elke Malin

Ik kocht omkeerbare de riemgespen van 500pcs, werd het ontvangen binnen zeven dagen, was het ongelooflijk.

—— Diva Amy

Ik herinner me wij zes jaar hebben gewerkt, heb ik niet de leverancier van hardwareproducten veranderd. De kwaliteit, de efficiency en de dienst zijn onberispelijk.

—— Keith Mac

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De productenco. van de Juhonghardware, Ltd heeft een zeer efficiënte productielijn, hebben wij een volledig geautomatiseerd geïntegreerd materiaal in 2010, met onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling en productiecapaciteit voor klanten geïntroduceerd om de diverse problemen beter op te lossen.

   

  Productieworkshop:

   

   

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd

   

   

  Verpakkingsworkshop en Pakhuis:

   

   

   

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd

   

 • OEM / ODM

  De productenco. van de Juhonghardware, Ltd is een bedrijf met onafhankelijke ontwikkeling en ontwerpmogelijkheden, zijn wij zeer gelukkig voor klanten ontwerpen om hun tevredenheid met het product te maken, wij vier 4 CNC ontwerpers, in een korte tijd voor klanten hebben om het benaderende model en de grootte te ontwikkelen. En hebben onze eigen onafhankelijke vormafdeling. Kan de complexe vormproductie binnen 3-5 dagen worden voltooid.

   

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd

   

  Wij heten ook klanten in OEM welkom, of u vertelt ons de grootte, de kleur, en het materiaal u wenst. Wij zullen in een korte tijd voor u zijn om de steekproeven te produceren u wilt.

   

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd

 • R & D

   

  Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de beste ervaring van de ontwerpdienst. In de mededeling van aangezicht tot aangezicht voor de waardevolste het ontwerpideeën van de klant.

   

   

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd

Contactgegevens
Juhong Hardware Products Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Vincent

Tel.: 86--15816833081

Fax: 86-769-85378043

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)